Nos

Nos

Říkalas že tě svrbí pršáček
Líbám ho kompletně a každý kousek zvlášť
Od mého líbání je nosík kapku umáčen
Šiknul by se mu pršiplášť
Pokud tě svrběl jistě už tě nesvrbí
Pokud tě ještě svrbí někde jinde
nechoď tu zprávu našeptávat do vrby
Tak holt to někdy holkám přijde

Na dívčí svrbění jsem já věř mi kos.
Nejsem už žádný utřinos.
Autor Titán, 16.09.2023
Přečteno 159x
Tipy 4
Poslední tipující: IronDodo, Anfádis, Psavec, kozorožka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí