Do zahraničí plamenně líčí

Do zahraničí plamenně líčí

Anotace:

(Dvě ženy ve středním věku vedou dialog na balkoně v místním dialektu)

 

 

Ty posluchej - vim kolik co měšic zarobiš

bydliš na malym městě - nic nenarobiš

aji vim že to nejsu desečičišice

tolik nezarobiš ve tvoji fabryce

 

Si fajně bronzova to nemaš od rybnika

byla si u mořa co - mám recht tak si řikam

měla si dost prachu pučene od lichvaře

a tych novych hader co maš viset v almaře

 

Šachty su davno zavřene - nejsu poruby

tak rok sem se trhala žvance od huby

zrobila sem se radost - jak malému děcku

včil dobře posluchej - letadlem až v Řecku

 

Co na druhy rok - poletiš zase za slunkem

Ty si na mě moc hrr - neber to tak švunkem

Vyšlo mě to na necelé dva moji platy

Cosik mám pujčené od segry od taty


Včil si musím najít jaku dobru bokovku

šamstra na šuk - pudu za eura za stovku

už už se kamoško vidím v tym Karibiku

než valit přesčasy - zmaknu paru styku

 

Vic jak štyry křižky už máš na svojim hřbetě

furt to rada robiš - rada si na světě

enem daj pozur ať má na nim dycky gumku

jak to dluho nemá - chápeš to v tym švunku

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor kudlankaW, 19.09.2023
Přečteno 157x
Tipy 13
Poslední tipující: Fialový metal, Bufik, šerý, Ophelia81, Psavec, Marten, Koala, Anfádis, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Každý se musí nějak protlouct.
Rybník - dobrý, ale moře je moře. No a Karibik... - udělám cokoli...

19.09.2023 19:28:15 | Koala

Za trochu sexu šel bych světa kraj…

Za trochu sexu nahý a bosý

19.09.2023 19:32:30 | kudlankaW

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí