Pohledy starého chlapáka

Pohledy starého chlapáka

Anotace: I pohledy mohou krást.

Sedíš tu naproti

s růžovými líci

líbíš se mi

chci ti pohledem říci.

 

Rty jako jahody

pěkně se usmíváš

starého chlapáka

pohledy nevnímáš.

 

Svlékám tě potají

jsi už skoro nahá

pohledy mé šeptají

jsi krásná a mladá.

 

Pohledy šeptají

žhavými polibky

kradu je potají

i z pod blůzky dívky.

 

Autor neandrtalec, 22.09.2023
Přečteno 138x
Tipy 10
Poslední tipující: IronDodo, Bufik, Zoroaster, Psavec, Žluťák, mkinka, Marten, Koala
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak to zkrátka je...a chlapák určitě taky není k zahození.

22.09.2023 19:39:26 | Zoroaster

...to je pěkná inspirace, takovej čuming...;-)jen nebýt za úchyla...

22.09.2023 18:41:20 | Marten

Tak dokud Ti aspoň oči slouží... :)

22.09.2023 18:39:19 | Koala

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí