Tajemné splétání vášně

Tajemné splétání vášně

Anotace: ...

Vstupuji do těch tajemných sfér,

které plné vášně něžně se kývají

Tvá kůže se chvěje, jak se ke mně blížíš,

v Tobě se probouzí touha, neodolatelná a svírající

 

Spojujeme se jako oheň a voda,

splétáme se dohromady ve víru vášně

Naše těla jako kresba na plátně jsou jednotná,

navzájem se do tmy zahalují

 

Dotýkám se Tvé kůže, jemně ji hladím,

naše rty se do vzrušení zakusují

Pocit tepla a intenzity se neúprosně šíří,

vyséváme slastné plody, které v Tobě vří

 

Ve smyslnosti a touze se spojujeme,

potěšení tak slastné si předáváme

Každý nádech je jako dotek nebe,

výdech jako příslib nesmírně krásné

 

Náš rytmus se zrychluje, strhává nás vír,

obejmeme se tělem a duší celou

Výbuch vášně se v našich uších ozývá,

my společně na výšiny nebes putujeme

 

Když nejvyššího bodu blaha dosáhneme,

naší lásku do hvězd otiskujeme

Naše těla jsou jedno a spojitost nedozírná,

naše city se do nekonečna teď vždycky pozvednou

Autor Misha, 20.10.2023
Přečteno 116x
Tipy 6
Poslední tipující: IronDodo, cappuccinogirl, Random_stranger, Žluťák, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí