Plameny vášně

Plameny vášně

Anotace: ...

Můj klín touhou jako plamen vroucí,

pomalu vzplane, nikdy neochabuje

V tichu noci hoří, smyslností se chlubí,

touhy plameny nikdy neustupuje

 

Rty na Tvé tělo se přisají,

vlna slasti nás oba objímá

Dotykem prstem Tě k extázi svádím,

pocity vzrušení neskonale rozmáhá

 

Když spolu sjednoceni v objetí jsme,

hory se hnout zdají a slunce tiše září

Tvoje křivky mé touhy vyvolávají,

vlohám meze nekladou, svou rozkoší dáří

 

Pozvedám Tě na vlnách nebeské euforie,

jsem ta, kdo Tvé touhy vítězoslavně rozproudí

Můj klín po Tvé chloubě žízní, nikdy nenasytí se,

až k vrcholu letíme, kde vzrušení osud rozpoutává

 

Nikdy nebudu uspokojena, Tvé slasti není konec,

můj klín touhou jako oheň nezhasíná

Společně objímáme extázi plamenem síly,

vášnivý tanec, kde touhy neustále zhasínají

Autor Misha, 20.10.2023
Přečteno 142x
Tipy 6
Poslední tipující: IronDodo, Bufik, Frr, Žluťák, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc povedená, Míšo!:-)

20.10.2023 07:42:54 | Žluťák

děkuji moc, Žluťásku:-)

20.10.2023 19:04:09 | Misha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí