Vlaky do nebe

Vlaky do nebe

Anotace: láska na nádraží

 

Pane, nechcete malou službu?

čekání na vlak přináší nudu

nabízím za dvě stě kaček felaci

za pět set i větší trachtaci.

 

Mladé Romky konkurují trhu

na nádraží nabízejí vzpruhu

vlaky tu jezdí teď i do nebe

Romka se tulí vedle tebe.

 

 

Autor neandrtalec, 24.10.2023
Přečteno 147x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, IronDodo, mkinka, Žluťák, Anfádis
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A co když bude mít vlak zpoždění. To se nedoplatím...

24.10.2023 19:25:06 | Koala

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí