Vlny extáze

Vlny extáze

Anotace: ...

Ve stínu noci je skrytá slast,

kde tajemství rozpíná se v plášť

Tvá kůže dlouhou cestu hledá,

až objevíme touhu ve vřavě neštěstí

 

Dotyk uhlazený jemnými rty,

žhavé polibky, lásku nám přitíží

Jiskry vášně v tenkosti vznikají,

oba plameny se do jednoho slévají

 

Jako vlny na břehu rozbouřeného moře,

vzrušeně se mísíme, necháváme se vést

Srdce bije v rovném rytmu,

milování je taneček temných snů

 

Jasným slunečním paprskem pronikáme,

bránu k nekonečnu otevíráme

Vášeň stoupá vlnami vzdechů,

v nás naše těla se vytrácí

 

Pozvolna tělo do extáze se vine,

plamen neustále roste a žhne

Milování se stává nekonečným vítězstvím,

vzájemnou slastí osvíceno

 

V mžiku rozkvétající rozkoše,

usínáme spolu, oddáni snům

Tvé ruce obejmou moje tělo,

zamilovaná duše ve spánku snímá nás

Autor Misha, 25.10.2023
Přečteno 192x
Tipy 6
Poslední tipující: cappuccinogirl, IronDodo, Žluťák, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Když je duše zamilovaná,dokáže ledacos... ale snímat? Tak to je překvapivý wow pro ccino... duše jako kamera...to je opravdu origo...ale nejsuprovější na tom je, že jo, že si i něco takového... umím u duše představit...líbí se mi to:-)*

25.10.2023 09:03:38 | cappuccinogirl

takovou pochvalu si ani nezasloužím, až se studem červenám:-)*

25.10.2023 23:00:26 | Misha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí