Smyslná symfonie lásky

Smyslná symfonie lásky

Anotace: ...

V noci, kdy hvězdy jsou na obloze jasné,

potkali jsme se v útulném prostoru Tvojí mysli

Tajemné doteky a vášnivá touha,

bránu k tajům svému srdci otevřely

 

Naplněním vzrušení a slastí nás zahrnuje,

naše těla jako noty v duchu vášně tančí

Kráčíme po cestě smyslných sladkostí,

na nebi citů rozvinutých křídla

 

Tvá kůže je jako samet, hladká a jemná,

přisál jsi se k ní jako motýlek ke květině

V jemných polibcích se vzájemně hladíme,

vnímáme zvuky, vůně a podmanivě se zasmějeme

 

Náš dech jechává v harmonii a rytmu,

stmeluje se do jednoho sladkého sboru těl

Toužím po Tvém objetí a zahalit Tě do něhy,

ach, ty jsi mým elixírem, mou touhou ve tmě

 

Vášeň se rozpíná jako oheň v našich žilách,

zavřeme oči a dosahujeme vrcholu štěstí

Nikde jinde nechci být než tady s Tebou,

v tomto okamžiku plném slasti a svádění

 

Moje slova do Tvého nitra zaplouvají,

vyvolávají vlnu vášně, která se přelévá

Naše těla se v jeden harmonický tanec spojují,

erotická báseň, kde jsme hlavními hrdiny my dva

 

Tak nechme se unést v tomto světě smyslných snů,

kde láska a touha naplňuje každý náš vzduch

V teplých objetích nakloněných ladnějším vlnám,

ztělesňuje se náš dotek, dokonalá symfonie lásky

Autor Misha, 25.10.2023
Přečteno 214x
Tipy 9
Poslední tipující: Kompik, RadoRoh, Frr, cappuccinogirl, IronDodo, Žluťák, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

áno symfónia je krásna kde namiesto nôt slova hovoria ako hrať a dirigentom je láska

25.10.2023 07:57:07 | IronDodo

přesně tak, lépe bych to nevyjádřila

25.10.2023 23:00:57 | Misha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí