Tanec vášně v posteli

Tanec vášně v posteli

Anotace: ...

Ve stínu svíček tančíme něhou,

na hřejivém hrášku vášně děláme si lože

Spojeni těly, jak plynoucí řeka,

náš taneček vášně, jako z pohádky vzešel

 

Rty se potkávají, tajemné doteky,

pozvání tiše vyřčené a vzrušující

Stoupáme vzhůru, proudících vzdechů cestou,

v oblacích touhy na svět v tu chvílí zapomínáme

 

Zaslepeni požární zášti, žáha vzplanula,

světlo svíček tajemstvím nám bylo dáno

Doteky naše tančí, žár v nás se rozplývá,

vlahé dotyky, slastné vzdechy, ohnivá symfonie začíná

 

Nic nemůžeme říct, jen tělo na tělo tancuje,

překrásný orchestr té nesmírné vášně hraje

Prsty na těle hravě plavou a vlní se,

s Tvojí blízkostí oblaka vytvářejí

 

Tanec vášně v posteli těla se spojují,

vibrující rytmus, který nás povznáší

Ohniště slastných vzdechů, vůní a podivení,

náš taneček vášně, co nás v souladu uvádí

 

V posteli tančíme, spojeni a jedno jsme,

tanec vášně a slasti nás všechny zahřívá

Vábení těl, které se k sobě náruživě sklání,

naše postel je scénou, kde milostná hudba zní

 

Tak tedy tančeme, láskou a vášní zapáleni,

naše těla ve vzájemném symfonickém chorálu se spojují

Náš taneček vášně, ohnivý a něžný nekončí,

v posteli nekonečné blaho a slast sdílíme

Autor Misha, 26.10.2023
Přečteno 189x
Tipy 5
Poslední tipující: IronDodo, o3_gambit, Žluťák, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Na hrášku vášně děláme si lože... no tedaaaaa:-)* Moc hezký.

26.10.2023 00:37:48 | cappuccinogirl

děkuji moc, mám radost, že se Ti to líbí, ani nevím, jak mě to napadlo:-)

26.10.2023 12:20:20 | Misha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí