Vzájemná vzplanutí

Vzájemná vzplanutí

Anotace: ...

Ve tmě noci, kde plameny vzplanou,

naše těla se až do rána spojí

Hřejivé doteky, jako ohnivá stěna,

když se spolu jedno stát chceme

 

Tvůj dech na mé kůži, jako vášeň hoří,

Tvoje rty mě až k cestě do nebe hladí

Jiskra vzrušení, která se mezi námi šíří,

vášeň mě chytá jako oheň v bezmezném lese

 

Naše těla v jednotě jako vítr tančí,

stehna se ladně jako řeka v dáli stékají

Tvoje silné ruce v mých vlasech zachytily nit,

v Tobě cítím pevnost a ochranu světa

 

Náš tělesný rytmus, jako melodický valčík,

vášnivý takt, co do duše se tiše vloudí

Srdce v hrudi hlasitě bije jak koncertní sál,

když se spolu všechny tóny námi tvořené spojí

 

Pohledy plné slasti, plápolání v oku,

rozkoš se vztahuje, až do nejhlubších míst

Smyslnost se stává kouzlem, co se rozevře,

když se jeden druhému oddáváme v jistotě

 

Vstřícně si slastná gesta a pohledy oplácíme,

nekonečným putováním naše těla se navzájem objevují

Plamen vášně nás k vrcholu v bouři svůdné spouští,

naše duše se spolu v extázi slastné smějí

 

Až slunce ráno nad obzorem vykoukne,

vzýváme nový den za všechny ty okamžik

Vášeň neuháší, jen ustoupí chvilce odpočinku,

naše duše však zůstávají navždy propojeny jako příběh věčný

Autor Misha, 26.10.2023
Přečteno 221x
Tipy 7
Poslední tipující: V.N.Losinský, IronDodo, Žluťák, mkinka, cappuccinogirl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí