Krajky

Krajky

Krásné jsou bílé krajky
na ženském nahém těle
zdviháme svoje vlajky
pro bouři do postele.

Krásné jsou rudé krajky
krásnější než Ferrari
vyprávíme si o nich bajky
i o těch co nám nedaly.

Krásné jsou modré krajky
tak jako moře u Řecka
vztyčíme jarní májky
radostní jak ta děcka.

Krásné jsou černé krajky
pod žlutým sluncem hávu
zovou nás občas kavky
vytiplé někde v davu.

Krásné jsou prostě krajky
a krásné jsou těla v nich
profíci jsme ne lajky
svlékat je z těla je hřích.

Autor Ďábel sám, 27.10.2023
Přečteno 173x
Tipy 13
Poslední tipující: mkinka, Kompik, martinaV, Marten, Sonador, Psavec, Marťas9, RadoRoh, o3_gambit, Fany, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné řádky.

22.01.2024 18:10:31 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí