Tanec vášně ve stínu noci

Tanec vášně ve stínu noci

Anotace: ...

Ve stínu noci, kdy hvězdy svítí,

květiny sladkou vůni dýchají

Spojeni jsme tajemnými nitěmi,

vlny touhy se vlní

 

Na rtu se jemný polibek toulá,

smysly věčného žáru probouzí

Doteky se v horkých kříženích potkávají,

napříč tělem elektrický výboj proudí

 

Jiskří se vášeň v tvářích rozpálených,

hrdla tiché vzdechy vydávají

Vzduch je nasycen erotikou,

jak přímo z nekonečných snů

 

Objímáme se pevně, jako stromy koruny,

naše těla ve vzájemné harmonii tančí

Vzduch je naplněn symfonií slastných vzdechů,

až k duši pronikají

 

Vzestupující vášeň jako oheň nezadržitelná,

k těm nejvyšším vrcholům nás rozpálí

Spojeni v jemném tanci svádění,

uzavíráme do sebe svět nekonečný

 

Tímto snem, vzduchem erotických snílků,

jemnými zvuky básně provonění

Těší se naše duše, že známe slast,

ve chvílích, kdy nás něžná erotika obklopuje 

Autor Misha, 14.11.2023
Přečteno 190x
Tipy 8
Poslední tipující: Psavec, cappuccinogirl, Žluťák, mkinka, IronDodo, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí