Plamen vášně

Plamen vášně

Anotace: ...

V noci zasněžené touhy a snů,

pod plachtou hvězd se nám láska houpe

Na těle Tvém jako pochodeň planu,

svůdné doteky naše těla spalují

 

Rty se v sladkém polibku spojují,

jiskření vášně se ve vzduchu šíří

Kapky potu tělesné v oblacích tancují,

v říši extáze duše se dotýkají

 

Ve vášnivém objetí pulsujeme,

vlny slasti v těle vybuchují

Náš tělesný tanec signál vysílá,

že ve spojení duší silu nacházíme

 

Těla spojená v síti nekonečné slasti hoří,

vzpoura smyslů náš erotický mýtus tvoří

Tak vezmi mě do svých vášnivých snů,

kde láska a rozkoš svobodou oplývají

 

V té noci duše plamenem hoří,

když se dvě těla v jedno spojí  

Autor Misha, 21.11.2023
Přečteno 241x
Tipy 7
Poslední tipující: Niška, IronDodo, mkinka, o3_gambit, zde.neck, Žluťák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí