Šílenství dvou

Šílenství dvou

Ty ruce co dotýkají se mě

Ty rty, co se se mnou páří

Touha, co se ve mně sváří

Penis tvůj co chce jen mě

Vlhnu touhou, krev se vaří

Ruce tvoje pomohou

Všechno a vše se ve mně sváří

Je to on, nebo je myšlenkou

Tlukot srdcí, steny, hřích

To vše přehluší touha, cit

Jsi ve mně a tělo šílí

Tlak v něm a touha sílí

Je čas vybuchnout

To všechno je šílenství dvou

Autor Aramgad, 29.01.2024
Přečteno 174x
Tipy 13
Poslední tipující: kudlankaW, Kaj, zde.neck, Žluťák, Psavec, Ondra, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné milostné vzplanutí.

29.01.2024 20:45:37 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí