Valentín bez cenzury

Valentín bez cenzury

Na Svatého Valentýna , nebuď doma huba líná.
A Vy ženy mršky , roztáhněte nožky.
Ještě chystám kytičku , jen co najdu skleničku.
Poklidím i byt , ať nemusí dřít.
Miláček je ještě v práci , zatím se mi ještě kácí.
Dnes to vidím na vanu , jak pak jí tam dostanu ?
Asi dáme hodně pěny , to je vždycky zaručený.
Vydrhnu jí záda , když to má tak ráda.
Pohrajem si ve vaně , voda krásně teplá je.
Musíme hned do ložnice už mi stojí jako svíce ,
ale ty se nedozvíš více.
Autor zápiskyzméhlavy, 14.02.2024
Přečteno 122x
Tipy 1
Poslední tipující: Narragan
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dneska nemůžu, dělám novou kuchyň :D

14.02.2024 21:16:20 | Narragan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí