PÁNSKÝ DÝCHÁNEK

PÁNSKÝ DÝCHÁNEK

Anotace: Ze včerejší pařby

Tak jsme se tu sešli milí přátelé
Dnes je sobota a zítra neděle
Pijem pivko plnými doušky
Na játra to tuna zkoušky
Pijem jako draci
Stávaj se z nás vlkodlaci
Holky krásný se na nás smějou
Po panáku se věci dějou
Taháme holky za sukně
V kalhotách je zvednutě
Měníme se v příšery
Začátek to nevěry
Co se holka na mě smála
Najednou je celá nahá
Směju se jak kašpárek
Tomu se říká dýchánek.
Autor BArBArKO, 18.02.2024
Přečteno 128x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, kozorožka, o3_gambit, Stanislav32, mkinka, Žluťák
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To muselo být velký... už je neděle;-)

18.02.2024 11:21:43 | Žluťák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí