Obnovitel

Obnovitel

Anotace: ...

Obnovuji funkce

a tak tě hladím po křižovatkách
miluji dávat ti přednost
sem a tam

houbičkami rtů pokrývám
všechny přistávací plochy
nasávám podstatu ženství
voníš cestou vedoucí

k desateru šílenství

neztrácím vědomí
nejsem hlupák
vnímám tě v konečcích prstů

v začátcích dalších milování

nejsem stroj
nejsem chladný
nejsem vypnutý

snad dostala jsi to do vínku
nebo je to po vínku
tak krásně a trpělivě čekáš

až zase obnovím funkce
Autor Symbolic, 20.02.2024
Přečteno 124x
Tipy 8
Poslední tipující: Paulín, Marten, martinaV, Psavec, cappuccinogirl, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dneska je modro samej skvost...

20.02.2024 12:51:34 | cappuccinogirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí