Horkost v dlaních

Horkost v dlaních

Tělo jeho mramor hladký

Žhavou lávu v sobě skrývá

Ruce přejíždí jej tam i zpátky

Horkost v dlaních se mi ozývá

Žár tvůj do mě přenáší se

Stačí pár dotyků a slov

Moje tělo rozvášní se

Už i ono je žhavé dost

Aby oheň s tvým zažehlo

Aby plamen touhy vzplál

Aby pohltil jeden druhého

Aby jeden druhého pomiloval

 

Autor Aramgad, 22.02.2024
Přečteno 192x
Tipy 15
Poslední tipující: Jarunka, Iva Husárková, Marťas9, o3_gambit, IronDodo, Marten, Žluťák, mkinka, Psavec, martinaV
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkné

22.02.2024 15:05:06 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí