Plamen svíčky

Plamen svíčky

Plamen svíčky ozařuje tvou tvář,

oči ti září touhou.

Připadáš si jak ve snách,

tušíc, co bude za chviličku pouhou.

 

V těle je cítit chvění a žár

Penis se postaví touhou

Bradavky stejně odpoví

chviličku na to pouhou

Žár těl se přelévá, až plamen chvěje se

Těla na milování připravují se

Ruce jak jemnost sama

přejíždí po tělech

je jedno, že už není panna

on stejně chce jí hned

Pak rty se připojí

Vášeň vzplane jak plamen

A tělo s tělem propojí

v jedno se spolu rázem

A jako jedno pak

 v extázi vrcholí ….

 

A plamen svíčky dívá se

jak za zavřenými víčky

usmívají se.

Autor Aramgad, 06.03.2024
Přečteno 123x
Tipy 14
Poslední tipující: Emily Říhová, IronDodo, o3_gambit, Žluťák, Ondra, Psavec, Tomcat, Paulín, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to dobré, ST.

06.03.2024 20:18:32 | Paulín

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí