Kdesi za mlhou

Kdesi za mlhou

V pramenech
kaštanových vlasů
proudí prsty

až do zátoky pod bradou

kterou jemně zdvihnou
pro políbení
jenž naruší pravidla něhy

Plíce jedou na plný výkon
když příkládá polínka
svých svůdných vylepšení

zlomená zbytečná slova
leží na dně hlasivek
jak se snažil vyjádřit

co právě cítí

Dvě bosky překročí hranice
vytyčené dřívějším studem
uzamknou bedra na jeden západ

vášeň se konečně odrazí
od pánevního dna
aby naprosto zmátla rozum

schovaný kdesi za mlhou
Autor Symbolic, 26.03.2024
Přečteno 123x
Tipy 16
Poslední tipující: enigman, IronDodo, o3_gambit, Kompik, Sonador, cappuccinogirl, Psavec, Narragan, Veru, Marten, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tam to je...

28.03.2024 09:27:26 | enigman

...skvělá..;-)...dám do Oblíbených...

27.03.2024 17:42:47 | Marten

Tak tahle je... vrátím se.

26.03.2024 22:27:45 | cappuccinogirl

To je přesně to, o čem já mluvím. Díky :D

26.03.2024 19:02:53 | Narragan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí