Za úplňku

Za úplňku

Vidíš ten úplněk?
Z okna se podívej,
vystoupal nad mraky,
nadechni se a nehýbej.

Vidíš ten úplněk?
Září nad krajinou,
uprostřed té noci,
nemyslím na jinou.

Vidíš ten úplněk?
Nikde se nesmráká,
za svitu měsíce,
Tě do lesů vylákám.

Vidíš ten úplněk?
Zmocním se Tě u stromu,
zažijeme soukromou
sodomu gomoru.

Vidíš ten úplněk?
Vzlykáš a naříkáš,
s mojí dlaní na ústech,
průnik nerozdýcháš.

Vidíš ten úplněk?
Kůže husí po těle,
chlad a mráz okolo,
v tobě však teple je.

Vidíš ten úplněk?
Brzy se rozední,
ještě naposledy
na mě si nasedni.

Vidíš ten úplněk?
Pomalu zachází,
v našem vnitřním spojení
zalíbení nacházím.

Vidíš ten úplněk?
Když tvoji kůži drásám,
potom při vyvrcholení,
nadšeně jásám.

Vidíš ten úplněk?
Mám trochu strach,
ať ten okamžik neskončí,
ať čas není vrah.

Vidíš ten úplněk?
Navěky chci s tebou splynout,
vždy, když Tě spatřím,
nemoci Tě minout.

Vidíš ten úplněk?
Je to pořád v nás,
netřeba úplňku,
když je správný čas.
Autor Seegr, 10.04.2024
Přečteno 94x
Tipy 10
Poslední tipující: Veru, Psavec, Frr, cappuccinogirl, martinaV, Žluťák, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezký!

13.04.2024 22:10:04 | Veru

Děkuji všem za navštívení a tipy. Podobně laděných věcí jsem našel ve starších spisech více, tak to sem budu postupně nahazovat.

10.04.2024 13:58:31 | Seegr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí