Děravé kalhotky

Děravé kalhotky

Anotace: k pousmání

Dneska to nevidím, dneska to vzdávám
o sex -se vyhýbám- všem možným snahám
brouzdám svým šatníkem se zadkem nahotky
na sebe soukajíc děravé kalhotky.

Kalhotky s dírama vpředu i vzad
to aby vybral sis tu co máš rád!
Humor, nic nečekám, přeci mám na víc!
zkouknu se v zrcadle: "Ty jsou fakt na nic."

Překvápko nastává ve chvíli prozření
když moji prdel máš ve svém mužském sevření
Příjemná návštěva, ty jsi však záhadou
co jsi to udělal s mou na nic náladou..

V tichosti červenám, rudnu i potím se
ještě že nemáme ani louč rozsvícen
To bys pak uviděl, jak dělám drahotky
kdyby jsi spatřil mé děravé kalhotky!
Autor caro.dej.ka, 21.05.2024
Přečteno 115x
Tipy 10
Poslední tipující: Lexi, Jan Kacíř, Psavec, Žluťák, Tomcat, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí