Domina

Domina

Anotace: na přání Comodora Falkona... :-))

Do naha vysvlečen
stal se otrokem.
Oblek ze sta řemínků
utažen pod rozkrokem.

Odevzdanost v dlaních
odpor dávno zlomený.
Ovladnutí těla i ducha,
taková je práce dominy.

Poníženě ženu prosí
a trest svůj žádá.
Proti ráně nastaví
jenom holá záda.

Hlas pokorou zní
mezi šlehy biče.
Něco vydržet musí
k ukojení chtíče.

S exekucí spokojen
po přídavku touží.
Domina schválně otálí
mysl jeho souží.

O oddanosti slova
na něm požaduje.
Se záměrem pokořit
ve výprasku pokračuje.

Karabáč vzduchem sviští,
faldy mu hezky prožene.
Odměnou jemu potom bývá
polibek na botě kožené...
Autor Modrý Adept, 02.04.2005
Přečteno 1155x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí