Šeptání

Šeptání

Anotace: Slova jsou někdy nanic

Vypouštíme proti sobě slova
pomalu letí vzduchem jako v Matrixu
uhneš hlavou
a neslyšíš co jsem chtěl
a nevnímám co jsi chtěla

Obkruž mě svojí dlaní
bodni bradavkami
ať mluví jen naše těla
a svůj pot
co večer voní po růži
nech stékat na mou tvář
a šeptej
jenom šeptej
svojí dlaní pod kůží
Autor zef, 10.04.2007
Přečteno 698x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

...teda to jaro má sílu...panové sní a je to tu samá bradavka ;-)))

10.04.2007 19:33:00 | no

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí