Tak co kamarádi vyrazíme do světa

Tak co kamarádi vyrazíme do světa

Anotace: Přátelé kamarádi tak co dáme karneval, né nejdřív dáme gaynetik a potom karneval, Přátelé kamarádi ať se umiluju k smrti… A nemusí to bejt ani na hřbitově!!! Stačí jenom přijít 18.5. do olešnice na zábavu do kulturáku, kde budu křtít svoje nový Cd a

Vychcaná

Šanci dostanou jen ti chudí,
Né to nuž mě tak trošku nudí,
Já chci jenom bohatý,
Ať jsou drsně prachatý.

Ať maj vily bazény,
A honosí se jachtami,
Jenom ty mě dostanou,
Na svou fintu bezvadnou.

No problem´s
I´m the boss,
Of my romantik games.

Přivoň si k romanci génia

Nasládlá vůně žlutých narcisů,
Nesla se příkrým údolím,
K jezeru plném božských ibisů,
Bloudila hustým stromovím.

V zákrutách lásky byla roztoužená,
Splývala s lehkým vánekm líbezným,
Líbá ji zemně v kráse zaslíbená,
Sporopí hlasem z vášně líbezným.

Soropím hlasem z vášně lahodným, líbezným, milostným, výsostným..

S pozdravem vaše světový Oko (myslím Váš odpad komunálního odpadu) my parody revival rock !!!
Autor Básník lásky, 10.04.2007
Přečteno 315x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí