Přemýšlíme o lásce

Přemýšlíme o lásce

Anotace: Zlíbám tě lásko zlíbám celou, tys moje růže nejkrásnější...

Myšlenky

Myšlenky krásné se mi honí hlavou,
O tom jak bych tě měl políbit,
Anjelské mráčky a nebi se klenou,
Chci se ti prostě lásko zalíbit (zaslíbit).

Líbezná lásko dej mi sílu,
Odkryj své břehy kouzelné,
Chtěl bych se napít tvého elixíru,
Ochutnat jeho doušky líbezné!!!
Autor Básník lásky, 14.04.2007
Přečteno 481x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí