...

...

Měsíc svítí, holubice přes krajinu letí.
Dva lidé uprostřed noci se milují a lásku navzájem si slibují.
Nahé tělo objímá to druhé,
možná, že z téhle noci brzy miminko bude.
Rty se dotýkají bílé kůže,
když žena útočí muž už nic nezmůže.
Když žena do ruky mu ho uchopí,
muž lecos v okamžiku pochopí.
V tom okamžiku v jejích spárech je
a příjemný pocit jím zavlaje.
V tom okamžiku on se stává zvířetem,
a zapomíná, že byl někdy dítětem.
Milují se dlouho, do temné noci,
ani už jednomu není pomoci.
Náhle v okamžiku slastné chvíle, muž už netouží po ženě, ale po něžné víle.
Po chvíli jako když tělo křeč dostane,
a najednou vášeň u obou opět nastane.
Autor zajicek.vjamce, 19.04.2007
Přečteno 445x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí