Nahé štěstí

Nahé štěstí

Anotace: ...

Obloučky vyčuhující
z malého obličeje
směrem dopředu
líbají
tvé nožky bílé

propojeny
s lávou rtů
nezadržitelně jiskří
kopou
zběsilou radostí

z véčka pruží
do tvaru srdce
aby udržely
okraje zad
jako už tolikrát

motající nahé štěstí
doprovázelo
samo sebe
k zemi

ve třech ležíme
odevzdaní
jeden druhému

pro naše třetí
Autor smudlinek, 10.05.2007
Přečteno 668x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-)))

10.05.2007 16:46:00 | Bíša

... ve třech to mám nejraději :-)

10.05.2007 16:02:00 | Marcella

ano ano...jak prosté..nejůkežitější je, si to své štěstí umět vysléci;)
taková moudra;)

10.05.2007 15:12:00 | Lizzzie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí