JEN SEX

JEN SEX

křičím do zdi
říkám si
holčičko brzdi

poslední noc chci ti dát vychutnat
ve všem ti vyhovět
až budeš ve mně
touhou po troše víc hlavu zaklánět

svírat prsa ve dlaních
užívat si ve mně nekonečného něčeho hledání

chci tě líbat ale kousnu tě do rtů
ano
zanechala jsem na tvém těle svou stopu

jsem tvoje paní
přicházím
a bez pozvání
na postel tě srazím

strhám z tebe šaty
překážejí
k sexu je nepotřebuju
jiný ůčel mají

nechtama zanechávám rýhy na tvých zádech
jsem to já
kdo dnešním postelovým hrádkám vládne

bojíš se něco říct
proto mlčíš
jen vzdycháš
neříkáš nic

ruce přivážu ti k posteli
chci tě sexem zabít
něžným pohledem zastřelit

sednu si na tebe
konečně tě cítím
vidím hluboko do tebe
konečně hřeším

kroutím zadečkem na tvé chvále
v noci tě mám za svého krále
křičím víc
požitek z toho oba máme

udělat mě za krátko se ti opět podaří
cítíš se svobodně
jsi plující na moři
Autor Veronika Soumarová, 17.08.2004
Přečteno 5795x
Tipy 4
Poslední tipující: Maze, Do Ga
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (18x)

Komentáře

waf!

25.06.2010 14:45:00 | Do Ga

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí