Zběsile a dravě

Zběsile a dravě

Anotace: -

Zběsile a dravě

Chci tě líbat, znova a zas.
Atmosféra, tvůj hrudník.
Chytím tě pevně v pas,
Zakopnu o obrubník.

Na zemi v měkké trávě,
přeješ si to, já taky.
Zběsile a dravě.
Není čas na rozpaky.

Vzrušeně sténej a křič.
Všechno ber - dám a rád.
Odemkni se, schovej klíč.
Nenech mě před bránou stát.

Odhal mi svoje tajemství,
Do trávy zahoď zábrany.
Uvnitř - nezměrné bohatství
Tajemné kouty poznány.

Do pekla do ráje, peklo, ráj
Přišla ta chvíle vítězná.
Jsem v nebi, jsem král,
Jsi v nebi, jsi princezna.
Autor Rick, 14.05.2007
Přečteno 536x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí