Záhadná dívka

Záhadná dívka

Anotace: moje další dílo...

Ráno je moudřejší večera,
každý den všechno jím začíná,
v noci už každý usíná,
jen ta jedna temná dívka,
na krásné časy vzpomíná.
Padají jí slzy do klína,
přítele nejlepšího svého objímá.
Že blázen je se každý domnívá,
usmějí se,když se na ně podívá.
Co o ní říkají ostatní nevnímá,
myslí si,že je podivná.
Je záhadná a tajemná,
nevinná a zábavná.
Je krásnému princi oddána a asi ji někdo rád má,
i když pomalu a jistě umírá.
Autor GhoticGirl, 16.05.2007
Přečteno 346x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásně vystižený pokraj šílenství a soucitný pohledy

16.05.2007 16:41:00 | Bernejev

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí