Temnota

Temnota

Anotace: Vyvolení pochopí


Bolest zkapalněla v slzy
Slunce zašlo příliš brzy
Zase bude dlouhá noc
Zvrátit jeden člověk nemá moc.

Kam odešly hvězdy,kdo měsíc vzal
Kalným zrakem do temnoty hledím dál
Jednou jdu tam podruhé sem
Kde stojí nebe kde leží zem



Tma,samota,do duše vstoupil chlad
Kam jít vlevo či vpravo snad
Prostorem kde se ničí náruč neotevírá
Mysl osamělá pomalinku zmírá



Hledám,hledám slunce zář
Snad vrátí úsměv na mou tvář
Kde slunce skrylo leží tiše
Jak ve tmě dohledat se jeho skrýše



Tělo tíží,oči pálí
Hledám světlo někde v dáli
Světlo,světlo krátce blikni
Svojí září směr mi vytkni..

Autor Mausik, 16.05.2007
Přečteno 486x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná. Pravdivá. Mám tě moc ráda

16.05.2007 18:33:00 | angel_s.r.o

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí