Zkrat

Zkrat

Anotace: nejsem na to pyšná...

Nastal zkrat. Vypli proud.
Přetížení sítě!
Zbývá jen vydechnout
"Lásko, miluji Tě..."

Mozek už nechce dál,
srdce už nemůže.
Landa mi k tomu hrál.
Smrt život přemůže.

Opít se konečně,
na nic už nemyslet!
Trápí tě zbytečně
tenhleten hnusnej svět.

Prohrál jsi, šmejde!
Teď už mě nedostaneš.
Dal už to nejde...
Soptíš a vzteky planeš.

...

Prášky a chlast?
Úžasná kombinace.
Nastává slast,
bolest už nikdy více.

Usínám a zapomínám
na ten všivej svět.
Jakou lehkost v sobě teď mám
chci ti vykřičet.

...

Už mě síly opouštějí,
už přichází sladký spánek.
Co ty stíny tady chtějí?!
Dotkl se mě chladný vánek...

Maminko...!
Autor Ágnes, 16.05.2007
Přečteno 304x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí