Ať se to nikdy nestane

Ať se to nikdy nestane

Anotace: aneb takhle umírá matka...chtěl bych k tomu něco napsat, ale bohužel mě nic nenapadá...co je napsáno není pravda, ale bohužel vím, že se to někdy stane...kéž by se to nestalo...

Teprve pár stříbrných nitek,
ve tvých havraních vlasech,
vždyť ještě nejsi tak stará,
nejsi tak stará pro dnešní den…
nikdy nebudeš…nikdy nesmíš…

Tolikrát obdarovala jsi nás polibky,
tolikrát hladila jsi naše šrámy,
vždyť víš, že jsi pro nás mnohé,
vím také jedno…
nikdy nebudeš tak stará pro dnešní den…nikdy nesmíš…

Z očí se mi derou první z mnoha slz,
usmíváš se na mě, držíš mě za ruku,
nevydržím tvůj pevný pohled,
dnešní den ne,
vždyť ještě není čas…

Říkám si, že usínáš,
a ráno se opět setkáme,
říkám si, tohle je pravda…

Mámo, vždyť ještě není čas jít spát,
vím o tobě jedno…
…nejsi tak stará a nikdy nebudeš,
pro dnešní den ne…prosím neusínej, prosím
Autor Láďa, 17.05.2007
Přečteno 275x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nesmí se stát!!!

17.05.2007 12:42:00 | Bíša

Je to smutné a citové téma života
napsané za ty, koho se to právě týká.
Jednou to bohužel prožije každý z nás.

17.05.2007 09:20:00 | Beáta

Tak tohle bolí...

17.05.2007 09:12:00 | melebele

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí