dobrou noc

dobrou noc

Anotace: ......

smutek
lásku
cizí slzy
kytici kopretin
svůj letní stín
strach
bolest
trápení
napjaté mlčení
a vzpomínky na tvé oči...
...vzala jsem na vodítko nesplněných slibů a šla je venčit po letné...
ve 22.27 jsem je nechala sedět před dveřmi na schodech
dívali se lehce...vyčítavě
no co?...zítra ráno je tam zase najdu
dnes se přitulím k medvídkovi z plyše...
ke všem svým medvídkům...a pejskům a králíčkům...a žluté kachně a k ovečkám/chvilka melancholie/
a budu-doufám-klidně spát...
Autor ztracená, 17.05.2007
Přečteno 324x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí