Slzy

Slzy

Anotace: ...

Jako ze srdce křišťál,
který v temnu lásky roztál.
Jako v srdci zabodnuté kopí,
jak se v něm láska topí,
Jak ve světle měsíční záře,
vidět tvé uslzené tváře.
Tak mě to mrzí
-viděti tvé slzy,
jsou to jen rýmovaná slova,
ale vidím tě plakat, zvova a znova...
A to mě bolí,
tak přestaň...
prosím...
než mě bolest skolí...
Autor Ceraa, 18.05.2007
Přečteno 271x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí