Zavřu za sebou vrátka...

Zavřu za sebou vrátka...

Anotace: těžko říct co k tomu dodat...

Když mám tuhle malou věc
a můžu si jí sebou všude vzít
můžu létat jako bych měla křídla
můžu pořád žít

Jestli je tahle věc moje srdce
pak pořád cítím
pak dokážu si vzpomenout
jestli pořád vím

Jestli tu věc někdy ztratím
nebudu moci milovat
budu moci jen hledět do zdi
a navždy si to vyčítat

Kdyby tahle malá věc
patřila nějaké jiné
umřu pro Tebe
ale nehledejte vinné
zemřu sama od sebe

Odejdu potichu
a zavřu za sebou vrátka
nezbydou po mě stopy
odejdu jen tak zkrátka...
Autor mattoni.uz.neni, 18.05.2007
Přečteno 289x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí