Láska

Láska

Anotace: Trocha neveršujicích slov...

Znám plno pocitů,
ale přesto tento je nejkrásnější.
Avšak právě ten,
který i nevíc ubližuje...

Jednou by si pocit štěsti,
který ti dává nevyměnil.
Jenže na druhou stranu,
když ji nemáš - nežiješ.

Můžeš se snažit sebevíc,
ale vydupat si ji nemůžeš.
I obyčejný člověk
má to nejcennější co může mít.

Ale jen škoda slov a veršů,
kdy jsme tu pro to, abychom žili.
Každý jsme na světě abychom milovali,
ale člověk šám nic nezmůže.

Stejně jako ve všem,
i v LÁSCE musí být dva,
aby bal šťastná.

Proč tedy musíme trpět, usínat s tím,
že žijeme pro LÁSKU nešťastnou?!
Autor weedee, 18.05.2007
Přečteno 294x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jj weedee dobra

21.05.2007 21:52:00 | star.lezak

Výborné,ale celkový dojem velmi kazí ten pravopis,takže 80 bodů...ale nevěš hlavu,jinak je to nejlepší ;-)

19.05.2007 14:08:00 | Chancer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí