Porcelánová dívka

Porcelánová dívka

Anotace: .,.,.,.,.,.,.,.,.

mladičká porcelánová dívka
palcem mistra Leonarda
črtá svoje tužby

inkoust po svém těle
...marnivé ty služby...
čárá mrtvým křídlem

...z motýla...

chodníčky jen z metafor
těch je totiž všude plno
a začínají klíčit

...v porcelánové dívce...

slabou ručkou
protíná hlubiny
dostatečně nebezpečné...

...počítá vteřiny...

do smrti chybí jí
už snad jen půlka
vína s bílým motýlem...

...a říká si " smrt přijde"
Autor Džín, 19.05.2007
Přečteno 409x
Tipy 8
Poslední tipující: Víla, Mary.Cocaine, Gamiani, Stoneman, Egretta, Neexistujíc a její ruce od krve
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

výživná.palec nahoru!

27.04.2010 11:36:00 | Jiřina Švéda

krásná...křehká...:)

26.11.2007 22:44:00 | Neexistujíc a její ruce od krve

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí