Když prší

Když prší

Anotace: Jedna z mých prvních básní.

Když prší tak za oknem sedím,
na stékající kapky hledím.
Víte proč jsem doma sám?
Za to může ten pán
co ho přivedla mamka,
pozval ji do vinárny ,,Hanka"!
A teď jsem doma sám -
zatracenej pán!
Stále prší, tak za oknem sedím,
kdy se vrátí mamka - nevím
Autor Cloudy, 22.05.2007
Přečteno 459x
Tipy 2
Poslední tipující: Findë
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... a něco mi to připomíná :-(

01.06.2007 21:01:00 | Drayza

že je nepovedená??...tak to není,ta báseň má příběh a hloubku

24.05.2007 16:32:00 | ztracená

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí