chci tě zpátky

chci tě zpátky

Anotace: nooo.. ta mě napadla..byla psaná strašně na rychlo...prostě mě napadla..takže pište kritiku..

Víš, já chci tě zpátky mít,
Cestou dlouhou s tebou zase jít,
Držet tě za ruku a zase umět snít,
Tak proč proto tebe neznamenám, to co dřív?

Řekl jsi, teď už musím odejít,
Teď začínáš znovu žít,
Copak jde beze mě teď být?
Hele chlapče, já tě zase chci mít,

Viděla sem tě na té lavičce a srdíčko mi tlouklo,
Ty Usmál ses velice
A já měla pocit, že mi snad bouchlo,
Bolí to teď čím dál víc…
Asi tě chci zpátky, víš?
Zase mezi řádky,
Být s tebou co to jde,
Protože mě to nikdy nepřejde..

Chci tě zpátky… lásko má,
Já už nebudu ti nevěrná…
Autor Mispul, 22.05.2007
Přečteno 423x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí