já, ty a ten déšť

já, ty a ten déšť

Anotace: dneska prší a já na něj stále myslím..asik to nepochopíte, ale ani se vám nedivím..

Tvé telefonní číslo ve své hlavě mám,
A pořád na tebe v jednom kuse vzpomínám,
Myslíš si, že tě někdy proklínám?
Ano,
já nechci znát tvé jméno,
Vědět, kdo jsi, proč si šel
a kdy jsi vlastně odešel…

Mám tě pořád ráda, ale chci to naopak,
Copak máš pocit, že nemůžu na tebe řvát?
Ty ani nevíš, jakou chuť mám tě vidět brečet,
Prší stále víc a víc,
A já mám pocit, že to nikdy nespravím,
Nikdy to mezi námi nebude jako dřív

Můžu za to já ?
Kdo to zkazil, já, či ty?
Prší pořád víc a víc,
Já chci taky umět všechno odplavit,
Abych mohla zase žít
A věř, že daleko víc..
Autor Mispul, 23.05.2007
Přečteno 312x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Psát básně je krásná a ušlechtilá věc. Číst je ale, toť věčný boj...

23.05.2007 14:38:00 | Who cares a lot

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí