už zítra

už zítra

Anotace: původně to měla být veselá báseň

už mám ve vlasech zase ty nepřirozená barvy...
a srdce hledá stín...
už zítra-šeptám-
bude ve mně takové to prázdno
-tendence uzavírat se do sebe před dlouhou cestou
snad je to strach
já...nechci se nervozně usmívat a zdravit kolemjdoucí
/přicházející/
a nechci mluvit...!..
chci aby pršelo a byla ve mě hudba
-abych slyšela jen ji
...ne jejich hlasy
chci skrze slzy pustit tok myšlenek naplno

asi si dám sluneční brýle...
Autor ztracená, 24.05.2007
Přečteno 482x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pekné:-)

24.05.2007 16:36:00 | Duerre

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí