To se nám to krásně snilo, bez slz, bez bolesti

To se nám to krásně snilo, bez slz, bez bolesti

Anotace: Psané jakoby o někom jiném...o někom jiném v mém nitru

Něco je špatně
něco se pokazilo
nevzpomínáš si ani matně
co to vlastně bylo

Pláčeš
pláčeš moc
a s Tebou pláče i tvé srdce
pláčete spolu celou noc

Nejde to zastavit
ani na chvíli
nebudeš mít klid
...pořád to sílí...

Tvé oči se topí
v hořkých vzpomínkách
v podobě slz
ta hořkost ven utíká

Však tvé myšlení jako by bylo
nevyčerpatelným zdrojem hořkosti
to se nám to krásně snilo
bez slz, bez bolesti

--------------------

Celou tu dobu se tváříš
že je všechno v pořádku
boj se svojí duší svádíš
...kdo nakonec vyhraje...?

Doufala jsi
že všechno je super
přesvědčovala jsi lidi
ať svět v dobrém světle vidí

Věřila jsi v ta slova
věřila jsi že svět je nádherný
teď však jsi jako osamocená vdova
která přestala věřit na zázraky
Autor mattoni.uz.neni, 27.05.2007
Přečteno 329x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc se mi to líbí

27.05.2007 12:01:00 | Airplane Dream

tak si taky někdy připadám

27.05.2007 11:40:00 | Najlin

Moc hezký...
Opravdu hezký...

27.05.2007 11:28:00 | black.heart

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí