Tma v srdci

Tma v srdci

Anotace: Když už to jinak nejde.

Srdce mě zrazuje,
po citech touží.
Chtěla bych do boje,
nechává mě v louži.

Láska mě opouští,
byla o past,
Studna se napouští,
smrt bude slast.

Ta smrt je svoboda,
má volba v životě,
kde srdce nebodá,
tam poddává se nicotě.

A to mě zachrání,
před věčným ztracením,
lávka se naklání,
teď už nic nezměním.

Voda je studená,
jak tohle žití,
ta tíha nesená...
to prosté bytí.

Díleček skládačky
pod vodu zaplouvám,
vždyť život je na sra*ky...
co si to namlouvám.
Autor Mišpule, 27.05.2007
Přečteno 365x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

na to, že je ti 14, píšeš dobře...věř mi;-) A až ubereš špetku dekadence, budeš ještě lepší...:-)

28.05.2007 11:59:00 | Angua

jo... mas pravdu... zivot je fakt takovej... na ho*no

27.05.2007 22:08:00 | qpal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí