Marně bliká světlo časem

Marně bliká světlo časem

Anotace: 30.8.2006

Marně bliká světlo časem
opíjím se něžným hlasem
než však stačím říci světu
nejroztodivnější větu
mizíš mi už v šeru…

Marně bliká světlo časem
v tomhle světě prostovlasém
než však stačíš zapět znova
udiví tě cizí slova
mizíš mi zas v šeru…

Marně bliká světlo časem
ve tmě v poli brouzdám klasem
než však stačí dozrát v mouku
zaměním za pole louku
navždy sám a v šeru…
Autor viki1, 28.05.2007
Přečteno 290x
Tipy 7
Poslední tipující: Lota, Nút, Labanda
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jako odlesk zrcadla co zašlo časem tak že v něm už není skoro nic vidět přes pavučinu a přeci když posvítíš...

24.11.2009 05:10:00 | Nút

ST a krásně smutné

24.11.2009 03:07:00 | Labanda

Jen krátký záblesk v dlouhém čase...

28.05.2007 11:12:00 | G.P.

veľmi dobré :)

28.05.2007 08:50:00 | Evel

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí