Smutek

Smutek

Anotace: Mno... jedna z prvních básniček po dlóóóóóóuhý době....

Každý den je více smutku,
celý den jen tmavá šeď.
je to těžké a to vskutku,
rozveselit celý svět.

Té šedi je stále více,
stále více tmavých dnů,
všude jen hřbitovní svíce,
svět jde dále beze snů.

Smutek dává žít jen chmurám,
slzám padlých andělů,
jak tak nad tím pořád dumám,
vše si dávám za vinu...

Můj ty smutku
a to vskutku,
je to jen smutek, víš?
Dělej co chceš, to nezměníš.

Svět je plných šedých dnů
a slz padlých andělů.
Je to k vzteku nebo k breku,
dělej co chceš to nezměníš...
Autor Veverushka, 29.05.2007
Přečteno 333x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša, Eiffel
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to je přenádherná básnička...

29.05.2007 16:12:00 | Ceraa

promiň,ale nemůžu souhlasit..
myslím,že je fajn dávat,abys mohla i ty dostávat..
to je fyzika;o)
svět je plný zla,ale když začneme od sebe a budeme mávat křídly,pak musí být líp;o)

29.05.2007 16:03:00 | STIMPRE

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí