Slzy

Slzy

Anotace: Když se do slov vkládají pocity...

Slzy tečou a rády by se skrývaly,
ale vždycky uvidím tvé oči, co se na mě dívaly,
tenkrát tak přesvědčivě, s láskou, citem...
Stála jsem těsně před úsvitem.

Slzy tečou, když přede mnou teď stojíš
a já cítím tvou vůni... cítím, jak voníš...
Jak voněla tvá láska, která se mnou letěla
na křídlech, co zarostly mi do těla.

Slzy tečou a prudce kanou na zem,
tříští se jako mé srdce s tvým vzkazem,
kde se mi zhroutila půlka světa z rána,
kdy řekl jsi mi, že jako kamarádka jsem milována.

Slzy tečou a neusychají stále,
moje království právě ztratilo krále.
Moje ruka teď kapesníček svírá,
tak ničivě, jako tvá hravost mě týrá.

Slzy tečou a hořce je polykám,
do tvého polštářku před nimi unikám.
Budou ho propíjet mým dalším zraněním.
Tak proč se já naivka nikdy nezměním ?!
Autor Ariella13, 29.05.2007
Přečteno 345x
Tipy 2
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

neplakej...pro tebe bude slunicko zase svitit...

14.04.2009 09:28:00 | strašidýlko-střapatý

Dobrrrý. Hezký. :-)

06.07.2007 10:51:00 | Vitae

Slzy mi tečou, kanou dál,
cos do toho jídla vlastně dal?
Vždyť to pálí jako ďas!
tak páliví´s to udělals.

To byla pomsta, tvoje zlost?
nebo jsi to udělal pro radost?
Nebo jsi v kuchtění ještě nevyzrál?
Tak tu nestůj a pojď dál.

11.06.2007 21:28:00 | jehlaspichlas

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí