STŘEDOVĚKÝ TRIANGEL

STŘEDOVĚKÝ TRIANGEL

Anotace: Tak jsem zkusil něco pravidelého... Fikce!!!

stavíš si hrady
v létě z písku
v zimě ze sněhu

dva ostrovy na moři
dvě skořápky na břehu

stojí na tvém nádvoří
dva rytíři ve střehu

pannin šátek klesá k zemi
rozhodne se mezi třemi
nerovnými vrcholky

tohle vzdal by snad jen blázen
s tou pannou se žije blaze

poslední co obejmu
je moje čepel krvavá
a ne tvoje hebké tváře
podívej
tam v slávy páře
už ti růži podává

bude tvůj bezhlavý jezdec
ty jeho bílá paní
vezměte si oba hrady
na noc na hlídání

a mě nechej shnít
jak ležím
čelem ke tvým
černým věžím
občas si moc v něčem věřím
paní má
odpusť
máš-li na to čas
Autor journeyman, 31.05.2007
Přečteno 290x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Snad jeden verš se mi zdál trochu vynuceny.., ale závěr, ten je perfektní.., "jak ležím čelem k Tvým černým věžím"..., líbí...

03.06.2007 00:03:00 | Lorellin

no já mám raděj ty tvoje rychlovky neuspořádaný a nepravidelný.

31.05.2007 10:05:00 | grygaruv atelier

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí