Jsem zrnko písku

Jsem zrnko písku

Anotace: Tak tady je jeden písňový text, který jsem napsal asi před půl druhým rokem ;))

Jsem zrnko písku (2)

Jsem zrnko písku v poušti,
malý bezvýznamný tvor,
však vůle má mě neopouští,
roste ve mně velký vzdor…

I zrnko písku zvedne bouře
a zrnko letí krajinou,
a tak sám na pískové hoře
hledím do dálky před sebou.

R1: Vidím svět kam s bouří mířím
a snažím se ho varovat,
pro něj jsem však jenom chmýřím,
Nic neslyší mě bědovat…

Jsem zrnko písku malé,
náhle vniklé do duše
a mé chvění neustálé
uvnitř hrá a zní plaše.

Však ten tón strunou srdce hraný
pak časem sílí divoce,
já bacil, asi sotva zvaný,
šířím tím tónem emoce.

R2: Vidím svět kam s bouří mířím,
už nemusím jej varovat,
pocity jsou pouhým chmýřím,
tak pojďme si je sdělovat.
Autor Dermgen, 20.04.2005
Přečteno 529x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajimalo jakou hudbu jsi k tomu slozil:)

07.08.2007 15:20:00 | mavi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí